Είναι πολύ σημαντικό να γίνει σωστή επιλογή εταιρίας για την ασφάλεια αυτοκίνητου, όχι με μόνο κριτήριο τα ασφάλιστρα, αλλά τις παροχές και τη φερεγγυότητά της, ώστε αυτή να βρίσκεται εκεί για να μας στηρίξει κάθε στιγμή που θα κριθεί αναγκαίο, είτε οικονομικά, είτε συμβουλευτικά, είτε σε περίπτωση αποζημίωσης.

Το γραφείο μας έχοντας συνάψει τις απαραίτητες στρατηγικές συνεργασίες, με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και πλαισιομένο με καταρτισμένους συνεργάτες, μπορεί να εγγυηθεί την απόλυτη κάλυψη προς εσένα και το αυτοκίνητο σου. Είμαστε δίπλα σου ανα πάσα ώρα και στιγμή.

Σε εμάς δεν θα έχεις απλά μια “οικονομική” ασφάλεια αυτοκίνητου, θα βρεις έναν «συν-εργάτη», όπου θα σε συμβουλεύει για οτιδήποτε, όποτε και όπου το χρειαστείς. Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την σωστή επιλογή της εταιρίας που θα ασφαλίσεις το αυτοκίνητο -μοτοσυκλέτα (ή τα αυτοκίνητα σου ή της οικογενείας σου), οικονομικά και με τις καλύψεις που επιθυμείς. Παρέχουμε μοναδικές εκπτώσεις όπως π.χ για ενστόλους, συνταξιούχους, ανέργους, εκπτώσεις για 2 οχήματα και άλλες πολλές.

Σε συνεργασία με καταστήματα και υπηρεσίες αυτοκινήτου παρέχουμε προσφορές που έχεις τη δυνατότητα να τις χρησιμοποιείς καθημερινά και να εξοικονομείς χρήματα όπως π.χ σε περίπτωση ζημιάς που είσαι υπαίτιος: έκπτωση 20 % από συνεργαζόμενο συνεργείο ή έκπτωση στο πλύσιμο του αυτοκινήτου σου, στην αγορά ελαστικών και άλλα πολλά. Σε ενημερώνουμε για το τι πρέπει να γνωρίζεις σε περίπτωση ζημίας, τι πρέπει να κάνεις για να μην βρεθείς εκτεθειμένος, και πως μπορείς να προφυλαχθείς.


Ελέγξτε εδώ αν το όχημα σας είναι ασφαλισμένο!.

Προσφορά

Ζητήστε μας προσφορά άμεσα με ένα τηλεφώνημα για οποιαδήποτε ασφάλεια αυτοκινήτου ζωής οικίας.

Χωρίς φόρμες , μόνο με ένα τηλεφώνημα, είμαστε δίπλα σας σε κάθε ανάγκη σας. Έχουμε τη λύση!

Ειδικές Εκπτώσεις

Επωφεληθείτε τώρα από τις ειδικές εκτπώσεις που παρέχουμε για:

Δημοσίους υπαλλήλους, συνταξιούχους, ανέργους, νέα οχήματα, αστυνομικούς, στρατιωτικούς

Ομαδικές ασφαλίσεις οχημάτων και ζωής