Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες επιλογές κάλυψης για την επιχείρησή σας με εμπεριστατωμένες μελέτες.

•Ασφαλιστική κάλυψη επαγγελματικών κινδύνων
•Ασφάλεια υλικών ζημιών

Η ζωή και η καθημερινότητα σας είναι άρρηκτα δεμένη με την επιχείρησή σας. Συχνά, η επιχείρηση σας βάλλεται παντοιοτρόπως από κακόβουλες ενέργειες κάθε είδους.

Ομαδικές Ασφάλειες Ζωής και Ευθύνης

Προσφέρουμε τα πιο αξιόπιστα και οικονομικά ασφαλιστικά ομαδικά προγράμματα ζωής και παρέχουμε στον επιχειρηματία τη δυνατότητα να προσφέρει με χαμηλό κόστος, ασφάλεια, σιγουριά και ευχαρίστηση στους υπαλλήλους του.

Η ομαδική ασφάλιση ζωής είναι επένδυση για μια εταιρεία, γιατί οι ικανοποιημένοι υπαλληλοι έχουν μεγαλύτερη απόδοση, αυξάνεται η παραγωγικότητα, αυξάνουν και τα κέρδη.

Επιπλέον υπάρχουν σημαντικά φορολογικά οφέλη τόσο για τον ασφαλισμένο όσο και για την εταιρία.

Ασφάλεια Μεταφορών

Τα ασφαλιστήρια μεταφορών καλύπτουν τη μεταφορά εμπορευμάτων από τυχόν κινδύνους κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους. Αναζητάμε με βάση τις ανάγκες σας, την καταλληλότερη πρόταση και προσφέρουμε κάλυψη για κάθε είδους εμπόρευμα και με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο μεταφοράς, όπως οδικώς, ακτοπλοϊκώς ή από αέρα, εντός και εκτός Ελλάδας.

Έμποροι, εταιρείες εισαγωγών και εξαγωγών, μεταφορείς αλλά και πολλές άλλες εταιρείες, με το ασφαλιστήριο μεταφοράς, διασφαλίζουν τα εμπορεύματα και τους πελάτες τους.

Ασφάλειες πίστωσης

Ασφαλιστήρια συμβόλαια πιστώσεων, εξειδικευμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, για αποφυγή κινδύνου στις περιπτώσεις επισφάλειας και πτωχεύσεων των επιχειρήσεων και εταιρειών, αλλά και πιθανής αφερεγγυότητας των πελατών σας.

Αστικής Ευθύνης

"Ο καθένας μας συμμετέχει στον κόσμο των συναλλαγών, με τον έναν η τον άλλον τρόπο! Οι συνθήκες που χαρακτηρίζονται από: Έντονο ανταγωνισμό Υψηλές απαιτήσεις πελατών, προμηθευτών, μετόχων Πιεστικούς χρονικούς περιορισμούς Μεγάλο όγκο πληροφοριών Αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και τον πιο έξυπνο και υπεύθυνο άνθρωπο σε λάθος ή παράληψη. Η ασφαλιστική κάλυψη της Αστικής Ευθύνης, μπορεί να αποδειχθεί ένας από τους πιο ισχυρούς σας στρατηγικούς εταίρους."

Νομική Προστασία

Διαπιστώνουμε πια συχνά, ότι με τα αυξανόμενα προβλήματα της εποχής, οι δικαστικές διαμάχες έχουν γίνει πιο συχνές από ποτέ. Με τα ειδικά ασφαλιστήρια συμβόλαια Νομικής προστασίας, σας εξασφαλίζουμε από κινδύνους δικαστικών διαμάχεων, όπως οχήματος και οδηγού, οικογένειας, διαχείρισης πολυκατοικιών, επαγγελμάτων και επιχειρήσεων, ιατρικών, αλλά και άλλων κινδύνων.

Εμπιστευθείτε την ομάδα των ειδικών μας για να σας συμβουλεύσει για τις καλύτερες λύσεις ασφάλειας.

Προσφορά

Ζητήστε μας προσφορά άμεσα με ένα τηλεφώνημα για οποιαδήποτε ασφάλεια αυτοκινήτου ζωής οικίας.

Χωρίς φόρμες , μόνο με ένα τηλεφώνημα, είμαστε δίπλα σας σε κάθε ανάγκη σας. Έχουμε τη λύση!

Ειδικές Εκπτώσεις

Επωφεληθείτε τώρα από τις ειδικές εκτπώσεις που παρέχουμε για:

Δημοσίους υπαλλήλους, συνταξιούχους, ανέργους, νέα οχήματα, αστυνομικούς, στρατιωτικούς

Ομαδικές ασφαλίσεις οχημάτων και ζωής